Stroomstoring in Heerenveen?

Draait u een nieuwe lamp in de fitting en gaat plots overal in huis het licht uit? Of heeft u helemaal geen stroom meer? Problemen met elektriciteit, zoals een stroomstoring, kortsluiting of doorgeslagen stoppen, zijn vervelend en kunnen in sommige gevallen zelfs gevaarlijk zijn. Daarom is het belangrijk dat u weet wat u in een dergelijk geval moet doen.

Allereerst is het verstandig om uit te zoeken of er sprake is van een grote stroomstoring. Hebben uw buren nog stroom? Branden de straatlantaarns? Als het probleem zich tot uw woning beperkt is het verstandig om eerst in de meterkast op zoek te gaan naar doorgeslagen stoppen. Soms is het simpelweg omzetten van de schakelaar genoeg om het probleem te verhelpen. Klapt het schakelaartje meteen weer terug? Of is er in de meterkast niets aan de hand? Voer dan een stekkerproef uit, hiermee achterhaalt u de oorzaak van een kortsluiting.

24/7 hulp bij problemen

Heeft u de stekkerproef uitgevoerd zonder duidelijk resultaat? Dan is het verstandig om een elektricien in te schakelen die uw installaties kan doormeten. In Heerenveen en omgeving staan onze ervaren elektriciens dag en nacht voor u klaar, 365 dagen per jaar! Dus wanneer u ook hulp nodig heeft: op ons kunt u rekenen.