Krachtstroom aanleggen in Heerenveen

Krachtstroom kan tot wel drie keer zoveel stroom verwerken als een ‘normaal’ stopcontact. Dit verschil zit hem in het aantal spanningsdraden. Bij een standaard stopcontact wordt de elektriciteit geleverd door 2 draden: 1 spanningsdraad en 1 nuldraad. Dit wordt ook wel een 1-fase aansluiting genoemd. Bij krachtstroom is er ook 1 nuldraad, maar zijn er daarnaast 3 in plaats van 1 spanningsdraden. Daarom wordt het ook wel 3-fase aansluiting genoemd.

Wanneer is krachtstroom nodig?

Omdat krachtstroom veel elektriciteit kan verwerken, is dit uitermate geschikt (en soms zelfs verplicht) voor apparaten die veel stroom verbruiken, zoals een inductiekookplaat, sauna of combimagnetron. Woont u in Heerenveen en gaat u een kookgroep plaatsen? Of is er eindelijk ruimte voor een wellness in uw badkamer? Sluit dan geen apparaten aan zonder eerst krachtstroom te laten installeren! Precies Techniek helpt u graag.

Als elektricien in de regio Heerenveen hebben wij ruim 10 jaar ervaring met het aanleggen van krachtstroom. Wij weten precies hoe we veilig en volgens alle geldende normen te werk moeten gaan. Wilt u uw elektriciteit laten uitbreiden door middel van krachtstroom? Neem dan contact met ons op, we maken graag een afspraak met u in de regio Heerenveen.